وضعیت رعایت دستورالعمل بهداشتی در مازندران مطلوب نیست
.
دکتر قاسم اویس سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: وضعیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در استان برای مهار شیوع کرونا ویروس به هیچ عنوان خوب و مطلوب نیست.
دکتر اویس افزود: تحلیل آخرین آمار روند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شهرستان‌های مازندران نشان می‌دهد که استفاده مردم از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی باوجود همه گیری کرونا ویروس رضایت بخش نیست.
وی با بیان اینکه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به عنوان مسوولیت اجتماعی وظیفه آحاد جامعه است، گفت: در زمان حاضر میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مازندران 63 درصد است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: نگران شرایط موجود هستیم و اگر روند رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم افزایش نیابد، احتمال افزایش ابتلا و جان باختگان ناشی از بیماری کرونا در آینده نزدیک دور از انتظار نیست.
دکتر اویس تصریح کرد: برای کاهش آمار مرگ و میر و همچنین میزان ابتلا ناشی از شیوع کرونا ویروس میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مازندران باید حداقل به 90 درصد برسد.
رئیس مرکز بهداشت استان مازندران ادامه داد: برای مهار شیوع کرونا باید روند چرخش ویروس را با رعایت دستورالعمل های بهداشتی کاهش دهیم و اجرای طرح واکسیناسیون و طرح ایمنی همگانی به معنای واقعی در گام اجرایی قرار گیرد.
دکتر اویس با بیان اینکه روند ابتلا به کرونا ویروس در زمان حاضر در مازندران نزولی است، گفت: نگران هستیم رعایت نامطلوب دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم، زمینه‌ساز موج جدید همه گیری کرونا در مازندران شود.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: وضعیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کشور براساس آخرین آماز زیر 50 درصد است که به هیچ عنوان این آمار برای تسریع در مهار کرونا رقم خوبی نیست.
تاریخ:
1400/06/17