پیام تبریک دکتر قاسم اویس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران بمناسبت روز پزشک:
.

پیام تبریک دکتر اویس سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه به مناسبت 12 شهریور روز بهورز

توسعه سلامت در روستاهای میهن اسلامی مرهون تلاش دلسوزانه، صادقانه و ایثارگونه بهورزانی است که تمام اوقات خود را وقف خدمات رسانی، در دورافتاده‌ترین مناطق جغرافیایی و محروم ترین نقاط کشور می کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با انتشار پیامی فرارسیدن دوازدهم شهریور ماه، روز بهورز را تبریک گفتند و از تلاش های بهورزان استان به ویژه در بحران کرونا قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران دکتر قاسم اویس در این پیام ضمن تبریک این روز، بهورزان را به عنوان سربازان خط مقدم نظام سلامت کشورنامید و گفت: بهورزان نقشی بسیار حیاتی را در سلامت ‌جامعه‌ بر عهده دارند.

در متن این پیام آمده است:

دوازدهم شهریور ماه فرصت مغتنمی است که از سربازان خط مقدم عرصه سلامت تجلیل و قدردانی کنیم.

تلاش بهورزان به عنوان سربازان سطح اول بهداشت و مدافعان سلامت در پیشگیری از بیماری ‌ها و صیانت از سلامت مردم ستودنی است و بهترین پیام ‌آوران سلامت در کشورند که با تلاش بی شائبه و فعالیت شبانه روزی، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری ‌ها و صیانت از سلامت مردم دارند.

بخش بزرگی از موفقیت های بزرگ نظام سلامت و شبکه های بهداشت و درمان استان که تأثیری بنیادین در ارتقای سلامت جامعه دارند، مرهون تلاش های دلسوزانه و مسوولانه بهورزان عزیز در این مسیراست.

به همین مناسبت فرا رسیدن دوزادهم شهریور ماه، روز بهورز را که برای پاسداشت و قدردانی از خدمات ارزشمند این عزیزان نامگذاری شده است را گرامی داشته و از زحمات و تلاش های مستمر این عزیزان در همه زمینه ها به ویژه در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماری کووید 19 که از زمان شیوع تا کنون بدون هیچ چشم داشتی، با از جان گذشتگی و حضور فعال و ایثارگرانه برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم شریف استان کوشش نموده اند، سپاسگزاری نموده و برای همه این عزیزان در مسیر خدمت رسانی به مردم شریف استان، آرزوی توفیق روز افزون و بهروزی دارم.
فرصت مغتنمی است برای تقدیر و تجلیل از کوشش خستگی ناپذیر بهورزان عزیز که محصول خدمات شایانشان، ارتقای سلامتی ، کاهش مرگ و میر ، افزایش امید به زندگی و دستاوردهای بسیار دیگر برای یکایک آحاد جوامع روستایی است
.

دکتر قاسم اویس