معاونت بهداشتی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
br ENGLISH
تاریخ: 1390/07/17 تعداد بازدید : 206
سالم سازی سبزیجات
مهندس رستم مژده کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد:با توجه به گزارش موارد بیماری وبا در استان های همجوار ، شایسته است ، که هم استانی های عزیز و مسافرین محترم نسبت به سالم سازی سبزیجات اهتمام بیشتری داشته و هر سه مرحله (انگل زدایی ، گندزدایی ، شستشو )به نحو احسن انجام دهند.

مهندس رستم مژده کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد:

با توجه به گزارش موارد بیماری وبا در استان های همجوار ، شایسته است ، که هم استانی های عزیز و مسافرین محترم نسبت به سالم سازی سبزیجات اهتمام بیشتری داشته و هر سه مرحله (انگل زدایی ، گندزدایی ، شستشو )به نحو احسن انجام دهند .بدیهی است چنانچه در شهرستانی از توابع استان بیماری وبا گزارش گردد رستوران هاو اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مجاز به عرضه سالاد بهمرا غذا نمی باشند.در صورت مشاهده و گزارش بازرسان بهداشت محیط شهرستان ها موظفند اقدام به جمع آوری سالاد و سبزی عرضه نموده نمایند وآموزش و برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی را اولویت کاری خود قرار دهند.


سالم سازی سبزیجات
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
ساری ، میدان امام (ره) سه راه جویبار ، ابتدای بزرگراه ولی عصر (عج) ، دانشگاه علوم پزشکی مازندران | Copyright © 2015 Mazums.ac.ir . All rights reserved
Powered by DorsaPortal